Don Quijote: Sosua

Happy Birthday Sports Bar & Grill, Sosua, Puerto Plata 57000, Dominican Republic
courses

Μαθημάτων

Don Quijote: Sosua διαθέτει τους παρακάτω τύπου κύκλου σπουδών

school
photos

Φωτογραφίες

  • Don Quijote: Sosua 1/6
  • Don Quijote: Sosua 2/6
  • Don Quijote: Sosua 3/6
  • Don Quijote: Sosua 4/6
  • Don Quijote: Sosua 5/6
  • Don Quijote: Sosua 6/6
visa

Υποστήριξη βίζας

Δεν μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση για βίζα για λογαριασμό των σπουδαστών. Ωστόσο, η σχολή μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την αίτηση βίζας.

Το γράμμα αποδοχής θα σταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση κατοικίας σας χωρίς χρέωση.

Πτήσεις και μεταφορά αεροδρομίου

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Sosua based on your budget, schedule and preferences.

Ασφάλεια ταξιδίου

Σπουδάστε στο εξωτερικό χωρίς προβλήματισμούς με την ασφάλεια υγείας και προσωπικής κάλυψης της Language International. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση κύκλου σπουδών με μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε ένα διεθνές σχέδιο ασφάλισης που δεν καλύπτει μόνο το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και την απώλεια των προσωπικών σας αντικειμένων. Πρέπει να κάνετε κράτηση για την ασφάλεια σας εκ των προτέρων κατά την εγγραφή σας.

Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό μας σχέδιο »

Διαβάστε περισσότερα...
map

Χάρτης

Happy Birthday Sports Bar & Grill
Sosua
Puerto Plata 57000
Dominican Republic

Τοποθεσία σχολής

Η συνεταιρική ισπανική σχολή μας στο Sosua βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης, σε μια γειτονιά γνωστή ως El Batey. Τόσο το κέντρο της πόλης όσο και η κύρια παραλία της Sosua βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις σχολικές περιοχές, οι οποίες περιβάλλονται από τροπικά δέντρα που σκιάζουν τις 4 εξωτερικές βεράντες όπου μπορούν να γίνουν μαθήματα. Δομινικανή φοιτητές που σπουδάζουν γερμανικά ή αγγλικά και ξένους φοιτητές που μελετούν ισπανικά συνειδητοποιούν φιλικά, χαλαρώνουν και ασκούν τις νέες γλώσσες τους στον υπαίθριο κήπο, εξοπλισμένο με άνετες ξαπλώστρες και τραπέζι πινγκ πονγκ. Οι εσωτερικές αίθουσες διδασκαλίας είναι απλές αλλά ζεστές. Το σχολείο είναι εξοπλισμένο με υπολογιστές με δωρεάν πρόσβαση στο internet και Wi-Fi για φοιτητές που φέρνουν τους δικούς τους φορητούς υπολογιστές.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του Don Quijote: Sosua και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση
Προβολή τιμών