Για μια εβδομάδα θα έχετε κυριολεκτικά τα χέρια σας στα ζυμαρικά δίπλα σε μια «πραγματική κυρία» σε αυτόν τον τομέα, τη γιαγιά Μαρία που θα σας μάθει όλα τα μυστικά της στην κουζίνα της Απουλίας! Μαζί θα ετοιμάσετε παραδοσιακά πιάτα της Απουλίας, όπως τα περίφημα χειροποίητα "orecchiette", "la focaccia", "panzerotti", "taralli" ή παραδοσιακά ιταλικά πιάτα όπως "ραβιόλι", "νιόκι", "polpettone" και πολλά Άλλα, όπως χορτοφαγικές συνταγές με...
*Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση λόγω των συναλλαγματικών ισοτιμιών